Kjære gjester og venner!

Vi serverer alt fra antipasti og pasta, grillet kjøtt og fisk, til pizza fra vedfyrt steinovn og dessert.

Reservasjoner gjøres enkelt her på vår nettside, i tillegg er dere selvsagt hjertelig velkommen også uten bordbestilling.

Vi tar dessverre ingen bordreservasjoner på vår uteservering.
Vi forstår at mange også har ønske om bordplassering, noe vi selvsagt prøver å imøtekomme, men dessverre vil vi ikke klare å oppfylle alle slike ønsker.

Send oss gjerne mail til bordbestilling@villa22.no , eller send oss en melding på facebook / instagram om det er noe dere lurer på, eller om dere ønsker å reservere til større grupper.

Vi gleder oss til å se dere!

Alle gode hilsener fra Villa22 familien.

 

BESTILL BORD PÅ VÅRE BOBLE-ARRANGEMENTER I
BAR NEGORNI HER

Får du ikke opp datoen eller tidspunktet du ønsker betyr det at vi har fullt. Send oss en epost til bordbestilling@villa22.no eller prøv gjerne en annen dag 🙂

HAR DU ALLEREDE EN RESERVASJON OG ØNSKER Å ENDRE/KANSELLERE, KLIKK HER


Velkommen! 🙂

Åpningstider 2024:
Mandag 12.00 – 18.00
Tirsdag – Onsdag 16.00 – 23.00
Torsdag – Lørdag 12.00 – 23.00
Kjøkken åpent til 21.00
Vi tar ikke imot reservasjoner på vår uteservering
SPRUDLENDE EVENTER I BAR NEGRONI

30.mai – Fransk aften
Camilla, fra Better Wines, tar med seg et utvalg av fantastiske musserende produkter fra Frankrike alt fra høy kvalitets Cremant fra Bailly Lapiere til champagne fra produsentene Michel Turgy & Roger Brun. Camilla vill lede oss gjennom kvelden og forhåpentligvis lære oss noen spennende hemmeligheter om disse Franske herligheter.
Tid: 19:00
Pris: 4 retter u. drikkepakke 795,- pr. prs
4 retter m. drikkepakke 1590,- pr.prs
Bestill bord her
08.juni – Billecart-Salmon
Vi får besøk av Emily fra Mostue Grape Selection og fokuset denne formiddagen er på Champagnehuset Billecart-Salmon. Det blir en sprudlende lørdag der vi smaker oss gjennom en del av de ulike cuveene som er tilgjengelige. Vi åpner klokken 12:00 og siste mulige bestillingstidspunkt er 15:30. Her serveres det en 3 retters lunsj som sharing.
Tid: 12:00-17:00
Pris: 3 retters sharing lunsj 595,- pr. prs.
3 retters sharing lunsj m. champagne pakke 1395,-
Bestill bord her


22.juni – Bruno Paillard
Harald fra Vininor besøker oss denne lørdagen og har med seg flasker fra det høyt anerkjente champagnehuset Bruno Paillard. Nok en lørdag med mulighet for å slå ut håret og nyt god mat og bobler i glasset, samt påfyll av info om en spennende produsent. Vi åpner klokken 12:00 og siste mulige bestillings tidspunkt er 15:30. Her serveres det en 3 retters lunsj som sharing.
Tid: 12:00-17:00
Pris: 3 retters sharing lunsj 595,- pr. prs.
3 retters sharing lunsj m. champagne pakke 1395,- pr.prs
Bestill bord her