DETTE SKJER PÅ VILLA 22 TRATTORIA OG BAR NEGRONI FREMOVER:
Ferrari med Mostue 19.oktober (Bar Negroni)
Emily fra Mostue tar oss igjennom et utvalg av musserende vin fra produsenten Ferrari fra Trento i Nord Italia.
Ferrari er musserende vin fra Italia produsert på samme metoden man bruker i Champagne i Frankrike.
Tid: 12:00-16:00 (siste bordsetting 15.00)
3 retters lunsj 595,- pp
3 retters lunsj m. champagne-pakke 1195,- pp
Bestill bord her:
Se mer om arrangementet på vår facebookside 🙂
Skalldyrskvelder på Villa22 7.-9.november
Kjølige havområder gir oss eksepsjonell kvalitet på skalldyr på denne tiden av året. Vi inviterer derfor til skalldyrkveld på Villa 22, med forrett, skalldyrplatå og dessert.
Tid: 18:00-20:00
3 retters skalldyrmeny 895,- pp
3 retters skalldyrmeny m. vin-pakke 1690,- pp
Bestill bord her:
Se mer om arrangementet på vår facebookside 🙂
Louis Roederer 16.november (Bar Negroni)
Jonas Teie fra Vingruppen presenterer oss for ulike flasker og årganger fra kvalitetsprodusenten Louis Roederer, en av de mest kjente champagne-produsentene.
Tid: 12:00-16:00 (siste bordsetting 15.00)
3 retters lunsj 595,- pp
3 retters lunsj m. champagne-pakke 1395,- pp
Bestill bord her:
Se mer om arrangementet på vår facebookside 🙂