DETTE SKJER PÅ VILLA 22 TRATTORIA OG BAR NEGRONI FREMOVER:
Vi fyrer opp vår Josper grill og serverer saftige stykker storfe fra Nyyyt gårdene i Bjerkreim.
Hovedretten er en smaksrik Bistecca alla Fiorentina (T-Bone) og Tomahawk med deilig tilbehør.
Til forrett kommer det tagliere med spekemat fra Nyyyt, samt lokale oster, mens desserten er vår hjemmelagede Tiramisu – en ekte italiensk favoritt!
Pris 3-retter kr. 799,- pp
SPRUDLENDE FRANSK AFTEN 30.MAI (Bar Negroni)
Camilla Tufte fra Better Wines tar med seg et utvalg av fantastiske musserende produkter fra Frankrike, alt fra høy kvalitets cremant fra Bailly-Lapiere til champagne fra produsentene Michel Turgy & Roger Brun. Camilla vill lede oss gjennom kvelden og forhåpentlig vis lære oss noen spennende hemmeligheter om disse Franske herligheter.
Tid: 19:00
CHAMPAGNELUNSJ MED BILLECART-SALMON 8.JUNI (Bar Negroni)
Vi får besøk av Emily fra Mostue Grape Selection og fokuset denne formiddagen er på Champagne-huset Billecart-Salmon. Det blir en sprudlende lørdag der vi smaker oss gjennom en del av de ulike cuveene som er tilgjengelige. Vi åpner klokken 12:00 og siste mulige bestillingstidspunkt er 15:30. Her serveres det en 3 retters lunsj som sharing.
Tid: 12:00-17:00
3 retters sharing- lunsj 595,- pp
3 retters sharing-lunsj m. champagne-pakke 1395,- pp
Bestill bord her:
CHAMPAGNELUNSJ MED BRUNO PAILLARD 22.JUNI (Bar Negroni)
Harald fra Vininor besøker oss denne lørdagen og har med seg flasker fra det høyt anerkjente champagnehuset Bruno Paillard. Nok en lørdag med mulighet for å slå ut håret og nyte god mat og bobler i glasset, samt påfyll av info om en spennende produsent. Vi åpner klokken 12:00 og siste mulige bestillingstidspunkt er 15:30. Her serveres det en 3 retters lunsj som sharing.
Tid: 12:00-17:00
3 retters sharing-lunsj 595,- pp
3 retters sharing-lunsj m. champagne-pakke 1395,- pp
Bestill bord her: