Menu Section: ANTIPASTI

LUNCH DI VILLA 12.00 – 17.00

LUNCH DI VILLA 12.00 – 17.00 335,- Et utvalg av spekemat og oster, marmelade, oliven, brød & olivenolje — Dagens pizza ( ½ pizza per person ) For minst 2 personer eller flere til å dele. Pris per person Champagne 900,- / Prosecco 600,- Vann med kullsyre 50,-

TAGLIERE

TAGLIERE 329,- 4 typer spekemat, 3 typer ost, marmelade, oliven, honningnøtter, hjemmelaget brød og olivenolje. M, H, SU, N

HVITLØKSBRØD

HVITLØKSBRØD 165,- Pizzadeig stekt i pizzaovnen med revet parmesan, gressløkolje, hvitløksmajones og oregano. H, M, SU, E, SN

‘NDUJA BRØD

‘NDUJA BRØD 175,- Paprikakrem, ‘nduja, parmesan, hvitløksmajones og basilikum. E, H, SU

INSALATA CAPRESE

INSALATA CAPRESE 235,- Mozzarella fra Nornes gård, småtomater fra Hanasand, pesto og balsamico. Serveres med hjemmelaget brød og olivenolje. M, N, H, SU

CARPACCIO

CARPACCIO 235,- Tynnskåret biff av okse, sennepsmajones, rødløk, cornichons og pinjekjerner. F, E, SE, N

KREMET BLÅSKJELLSUPPE

KREMET BLÅSKJELLSUPPE 259,- Dampede blåskjell, gulrot, fennikel og dillolje. Serveres sammen med hjemmelaget brød. H, M, SU, BL, F, S, SN

ITALIENSKE KJØTTBOLLER

ITALIENSKE KJØTTBOLLER 245,- San Marzano tomater, løk, basilikum og parmesan. Serveres med brød og oliven. E, SU, M, H