Menu Section: ANTIPASTI

LUNCH DI VILLA 12.00 – 17.00

LUNCH DI VILLA 12.00 – 17.00 335,- Et utvalg av spekemat og oster, marmelade, oliven, brød & olivenolje — Dagens pizza ( ½ pizza per person ) For minst 2 personer eller flere til å dele. Pris per person Champagne 900,- / Prosecco 600,- Vann med kullsyre 50,-

TAGLIERE

TAGLIERE 329,- 4 typer spekemat, 3 typer ost, marmelade, oliven, honningnøtter, hjemmelaget brød og olivenolje. M, H, SU, N

HVITLØKSBRØD

HVITLØKSBRØD 165,- Pizzadeig stekt i pizzaovnen med revet parmesan, gressløkolje, hvitløksmajones og oregano. H, M, SU, E, SN

‘NDUJA BRØD

‘NDUJA BRØD 175,- Paprikakrem, ‘nduja, parmesan, hvitløksmajones og basilikum. E, H, SU

INSALATA CAPRESE

INSALATA CAPRESE 225,- Ku mozzarella fra Nornes gård, rustikk tomater fra Hanasand gård, basilikumpesto og balsamico-vinaigrette. Serveres med hjemmelaget brød og olivenolje. M, N, H, SU

KVEITE CEVICHE

KVEITE CEVICHE 235,- Avocado, rødløk, agurk, koriander, sesam, soya, lime og trøffelmarinade. F, S, H, SF

CARPACCIO

CARPACCIO 225,- Tynnskåret biff av okse, sennepsmajones, cornichons, speket eggeplomme og pinjekjerner. F, E, SE, N

BLÅSKJELL

BLÅSKJELL 215,- / 295,- Grillet blåskjell, chili, hvitløk, ingefær, hvitvin. Serveres med brød og aioli. BL, M, SU, E, H

ITALIENSKE KJØTTBOLLER

ITALIENSKE KJØTTBOLLER 245,- San Marzano tomater, løk, basilikum og parmesan. Serveres med brød og oliven. E, SU, M, H