Menu Section: ANTIPASTI

LUNCH DI VILLA 12.00 – 17.00

LUNCH DI VILLA 12.00 – 17.00 300,- Et utvalg av spekemat og oster, marmelade, `Nduja, oliven, brød & olivenolje — Dagens pizza ( ½ pizza per person ) For minst 2 personer eller flere til å dele. Pris per person Champagne 800,- / Prosecco 655,- Bon Aqua 50,-

TAGLIERE

TAGLIERE 260,- Et utvalg spekemat og oster, marmelade, `Nduja,  oliven, brød og olivenolje. M, H, SU

POLPETTE

POLPETTE 198,- Kjøttboller i San Marzano tomatsaus med parmesan. M, E

HVITLØKSBRØD

HVITLØKSBRØD 135,- Pizzadeig stekt i pizzaovnen, parmesan, gressløkolje, tørket oliven, hvitløksmajones og oregano. H, M, SU, E, SN

BRUSCHETTA

BRUSCHETTA 98,- Ristet brød, tomater, basilikum, hvitløk, olivenolje og stracciata ost. H

INSALATA CAPRESE

INSALATA CAPRESE 179,- Buffalo mozzarella D.O.P, cherrytomater og basilikum. M