Menu Section: ANTIPASTI

LUNCH DI VILLA 12.00 – 17.00

LUNCH DI VILLA 12.00 – 17.00 335,- Et utvalg av spekemat og oster, marmelade, oliven, brød & olivenolje — Dagens pizza ( ½ pizza per person ) For minst 2 personer eller flere til å dele. Pris per person Champagne 900,- / Prosecco 600,- Vann med kullsyre 50,-

TAGLIERE

TAGLIERE 299,- 4 typer spekemat, 3 typer ost, marmelade,  oliven, honningnøtter, brød og olivenolje. M, H, SU, N

HVITLØKSBRØD

HVITLØKSBRØD 150,- Pizzadeig stekt i pizzaovnen, parmesan, gressløkolje, tørket oliven, hvitløksmajones og oregano. H, M, SU, E, SN

INSALATA CAPRESE

INSALATA CAPRESE 205,- Buffalo mozzarella D.O.P, tomater fra Brimse gård, basilikumpesto og balsamico-vinaigrette. Serveres med hjemmelaget brød og olivenolje. M, N, H, SU

VITELLO TONNATO

VITELLO TONNATO 235,- Tynne skiver av kalveplomme, tunfiskdressing, parmesan, kapersblomst, hasselnøtter og ruccola. Serveres med hjemmelaget brød og olivenolje. M, E, SE, SN, E, N

KAMSKJELL

KAMSKJELL 235,- Pannestekt kamskjell, jordskokkrem, frisk eplesalat, eplebuljong og hasselnøtt. BL, M, N

LUFTIG POTET- OG PARMESANSUPPE

LUFTIG POTET- OG PARMESANSUPPE 210,- Pannestekt pancetta og purreløk. Toppet med brødsmuler og tørket rosmarin. E, F, SU, SN, M, H, SF

BLÅSKJELL

BLÅSKJELL 205,- / 285,- Grillet blåskjell, tomat, chili, hvitløk, ingefær, hvitvin. Serveres med brød og aioli. BL, M, SU, E, H