Menu Section: ANTIPASTI

LUNCH DI VILLA 12.00 – 17.00

LUNCH DI VILLA 12.00 – 17.00 335,- Et utvalg av spekemat og oster, marmelade, oliven, brød & olivenolje — Dagens pizza ( ½ pizza per person ) For minst 2 personer eller flere til å dele. Pris per person Champagne 800,- / Prosecco 600,- Bon Aqua 50,-

TAGLIERE

TAGLIERE 285,- Et utvalg spekemat og oster, marmelade,  oliven, brød og olivenolje. M, H, SU

HVITLØKSBRØD

HVITLØKSBRØD 150,- Pizzadeig stekt i pizzaovnen, parmesan, gressløkolje, tørket oliven, hvitløksmajones og oregano. H, M, SU, E, SN

PANNESTEKT KAMSKJELL

PANNESTEKT KAMSKJELL 150,- Balsamico-syltet sjalottløk og pastinakkpuré. M, SK

CARPACCIO

CARPACCIO 210,- Tynnskåret marinert biff, ruccola, syltet sjalottløk, parmesan, kapers og hvitløksmajones. M, E, SE, SN, H